LOTERIA POWERBALL SUA

Loto Powerball – scurta prezentare

Extragerile jocului de loto Powerball au loc de 2 ori pe saptamana, miercuri si sambata.

Organizatorii acestei loterii americane interstatale sunt companii care organizeaza si jocuri de loto specifice fiecarui stat american. Din lista (lunga) a organizatorilor acestui joc de loto fac parte, printre altii, si Arizona Lottery, Colorado Lottery, Florida Lottery, Oregon Lottery si West Virginia Lottery.

powerballPuteti cumpara (fizic) un bilet la loteria Powerball doar daca va aflati intr-unul din cele 33 de state americane care participa la organizarea acestui joc.

Din fericire acum nu mai este nevoie sa va cumparati bilet de avion spre SUA pentru a putea juca la loteria americana, si asta pentru ca siteul nostru va ofera posibilitatea sa jucati online la loto Powerball! Biletele pe care dumneavoastra le jucati online vor fi cumparate si fizic de un angajat (aflat in SUA) al firmei din Marea Britanie, iar cand veti castiga primiti banii in contul de client pe care il deschideti pe siteul lor.

Cum pot juca la aceasta loterie americana?

Jucatorii de Powerball trebuie sa aleaga 5 numere de la 1 la 69 inclusiv (numere principale) si inca un numar (numarul powerball) de la 1 la 26 inclusiv (pana in 7.10.2015 seturile de numere erau 1-59 si 1-35).

Premiul cel mare la acest joc de loto il castigati daca ghiciti toate numerele extrase. Iar prin “premiu mare” ne referim la o suma care a ajuns si la 1.500.000.000 de dolari! Premiul minim garantat de organizatori este de 40.000.000 de dolari la cat. 1.

Valoarea actuala a premiului de la categoria 1 la loteria Powerball SUA este de 280.000.000 $:

Daca nu le prind pe toate, pot castiga la loto Powerball si cu mai putine numere ghicite?

Sigur ca da! La aceasta loterie din SUA, pe langa premiul cel mare mai puteti castiga bani daca ghiciti toate cele 5 numere principale, 4 numere + numarul powerball, 4 numere principale, 3 numere principale + powerball, 3 numere principale, 2 numere principale + numarul powerball, 1 numar principal + numarul powerball sau doar numarul powerball.

Da, la loteria americana Powerball veti castiga bani si daca ghiciti doar 1 numar!

Unde gasesc rezultatele extragerilor Powerball?

Daca ati jucat prin siteul partenerilor nostri, veti primi un email (pe adresa pe care ati folosit-o la crearea noului cont de jucator) in care gasiti numerele extrase. Daca ati si castigat, veti primi detalii complete despre suma castigata, precum si despre modalitatile in care puteti intra in posesia banilor.

De asemenea, aici pe acest site veti gasi dupa fiecare partida un articol cu numerele castigatoare.

Cat de sigura e treaba asta cu bilete online, n-o fi vreo teapa?

Va asiguram ca este 100% sigur sa jucati astfel la loto Powerball! Firma care achizitioneaza practic biletele comandate de dumneavoastra are sediul in Cipru si se ocupa de acest lucru de mai bine de 10 ani! Va dati seama ca nu ar fi rezistat o astfel de afacere daca trageau tzepe, pentru ca vestea ca un om si-a pierdut banii circula foarte repede, iar o cautare pe Google cu rezultate nesatisfacatoare practic i-ar inchide imediat pe tzepari.

Pe siteul lor gasiti toate detaliile de contact: adresa firmei, numar de fax, adresa de email si formular de contact online.

OK, m-ati convins, vreau sa joc si eu la aceasta loterie americana! Cum procedez?

E simplu, dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina pentru a ajunge pe siteul partenerilor nostri. Acolo veti gasi si mai multe detalii despre acest joc de loto, modalitatea de desfasurare, categoriile de premiere si sansele de a castiga.

Odata cu inregistrarea pe site, veti intra intr-un program de recompense si bonusuri foarte generoase. Programul include, printre altele, bonusuri (de exemplu un superb bonus de 100% la prima depunere!), concursuri, trageri la sorti cu premii diverse.

Asadar sunteti la doar un click distanta de o lume a castigurilor! Ce mai asteptati? Dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou si veti avea doar de castigat!