Noroc Plus 28 iulie 2011

Astazi 28 iulie Loteria Romana a organizat la Bucuresti o noua extragere Noroc Plus.

Daca inca mai jucati, ati intrat aici sa aflati numarul la Noroc Plus de azi joi 28 iulie 2011, asa ca iata-l: 104364. V-a iesit ceva?

Nu vreti sa incercati si altceva? Sigur v-ati plictisit sa jucati doar la o singura loterie! Foarte bine atunci, pentru ca siteul nostru va permite acum sa jucati online la loterii internationale. Iar una dintre cele mai frecventate pagini este cea despre loteria EuroMillions, sau Euroloteria, cum i se mai spune. Premiile la acest joc au depasit de multe ori 100 milioane de euro doar pentru categoria 1. Cel mai mare castig de pana acum a fost 185 milioane euro (castigat chiar in aceasta luna, iulie 2011)! Nici premiul pentru urmatoarea partida nu e de lepadat; in continuare vedeti suma pusa in joc la categoria 1 si data urmatoarei extrageri:

EuroMillions Acum si in Romania!

Sigur va bucurati ca acum va puteti si voi incerca norocul la aceasta loterie! V-am pregatit o pagina de prezentare a jocului, de unde veti afla toate detaliile despre cum puteti juca; o gasiti aici (click): EuroMillions.