LOTERIA MEGA MILLIONS SUA

Loto Mega Millions – scurta prezentare

Mega Millions este un joc de loto din SUA, organizat de MUSL (Multi-State Lottery Association), o asociatie a loteriilor din mai multe state americane.

Extragerile la loteria Mega Millions se desfasoara de 2 ori pe saptamana, in fiecare marti si vineri.

Puteti cumpara (fizic) un bilet la Mega Millions numai daca va aflati pe teritoriul unuia dintre statele americane care participa la organizarea acestui joc de loterie.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va pregatiti bagaje si sa va cumparati bilet de avion spre Statele Unite ca sa jucati la loto Mega Millions! Si asta pentru ca siteul nostru www.loterii.org va ofera acum posibilitatea sa jucati online la aceasta loterie americana! Biletele pe care dumneavoastra le comandati online vor fi dupa aceea cumparate si fizic de un angajat (aflat in SUA) al firmei de pe siteul careia faceti achizitia. Cand castigati, veti primi banii in contul de client deschis pe acel site.

megamillions

Cum pot juca la loteria americana Mega Millions?

Jucatorii de Mega Millions trebuie sa aleaga 5 numere de la 1 la 75 inclusiv, plus separat inca 1 numar de la 1 la 15 inclusiv. Acest ultim numar mai este denumit si “mega ball”, dupa numele jocului de loto.

Premiul la categoria 1 il veti castiga cand nimeriti toate cele 6 numere extrase din 2 urne (5 din urna de 1-56 plus 1 numar din urna de 1-46).

Loteria Mega Millions USA detine recordul pentru cel mai mare premiu castigat vreodata la o loterie americana. 650 de milioane de dolari au fost castigati in anul 2012, premiul fiind impartit intre 3 norocosi! Alte premii mari din istoria MegaMillions loto: 636.000.000 dolari, 363.000.0000 dolari, 321.000.000 dolari, 315.000.000 dolari.

La urmatoarea extragere Mega Millions premiul la categoria 1 va fi de 1.600.000.000 dolari, iar partida se va desfasura marti 23.10.2018.

mega millions

Pe langa categoria 1, ce alte premii mai pot fi castigate la Mega Millions?

Desi premiul cel mare e ravnit de toti, nici premiile de la celelalte categorii nu sunt de aruncat. Astfel, la loteria americana Mega Millions veti castiga bani daca prindeti: 5 numere (cele 5 de la 1 la 56 extrase); 4 numere + numarul mega (cel din a 2-a urna); 4 numere; 3 numere + numarul mega; 3 numere; 2 numere + numarul mega; 1 numar + numarul mega; numarul mega.

Da, la loteria Mega Millions veti castiga un premiu si daca nimeriti doar un singur numar!

Unde gasesc rezultatele extragerilor Mega Millions?

Daca ati jucat la loto SUA Mega Millions prin intermediul siteului partenerilor nostri, atunci dupa fiecare extragere la care participati veti primi un email cu numerele castigatoare. Iar cand castigati veti primi tot prin email detalii complete despre suma castigata, precum si despre cum va veti primi banii.

De asemenea, aici pe acest site, veti gasi dupa fiecare extragere un articol cu numerele castigatoare.

Cat de sigur e sa cumpar bilete online? N-o fi vreo tzeapa?

Va asiguram ca este 100% sigur sa jucati online la Mega Millions prin intermediul siteului partenerilor nostri! Firma (partenerii despre care vorbeam) are sediul in Cipru si o experienta in acest domeniu (de achizitie a biletelor de loto in numele altor persoane) de mai mult de 10 ani! Va dati seama ca o astfel de afacere nu ar fi rezistat atata timp daca nu ar fi fost 100% seriosi!

De altfel, pe siteul lor gasiti toate detaliile pentru a-i contacta: adresa firmei, numar de fax, adresa de email, formular de contact online.

OK! M-ati lamurit si vreau sa joc la loto Mega Millions! Cum fac?

E foarte simplu! Trebuie doar sa dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina si veti ajunge pe siteul partenerilor nostri, direct pe pagina dedicata acestei loterii. Mai jos de biletele care abia asteapta sa fie completate veti gasi mai multe detalii despre acest joc de loto, despre desfasurarea lui si categoriile de premii.

loto megamillions sua

Dupa inregistrarea pe site veti fi inclusi automat intr-un program foarte interesant de bonusuri si recompense. Pentru inceput, ce ati spune de un bonus de 100% pentru prima depunere? Plus nenumarate alte bonusuri, concursuri cu diverse premii, posibilitatea de a avansa la urmatorul nivel de jucator, unde te asteapta recompense, bonusuri si diverse premii.

Acum sunteti deci la doar un click distanta de lumea loteriilor internationale si a castigurilor adevarate! Nu ezitati, dati click acum pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de Mega Millions si veti avea doar de castigat!