LOTERIA EL GORDO SPANIA

Loto El Gordo de la Primitiva Spania – scurta prezentare

Extragerile jocului de loto El Gordo Spania se desfasoara o singura data pe saptamana, duminica.

Inspirational

Comisia spaniola insarcinata cu acreditarea jocurilor de noroc, Loterias y Apuestas del Estado, este cea care a acordat autorizatie de functionare pentru El Gordo.

Un bilet fizic la Loto El Gordo poate fi cumparat doar din Spania.

Insa nu va grabiti sa va faceti bagajele pentru un drum pana in peninsula… Acum totul se poate rezolva mult mai simplu, pentru ca siteul nostru www.loterii.org va ofera posibilitatea sa jucati online la loteria spaniola El Gordo de la Primitiva! Variantele vor fi comandate online de dumneavoastra si vor fi cumparate fizic de un angajat (aflat in Spania) al firmei de pe siteul careia faceti achizitia. Cand castigati primiti banii in contul dumneavoastra de client deschis pe acelasi site.

Cum pot sa joc la loteria El Gordo Spania?

Simplu, jucatorii de El Gordo trebuie sa-si aleaga 5 numere de la 1 la 54 inclusiv, apoi inca 1 numar de la 0 la 9 inclusiv.

Cel mai mare si ravnit premiu, cel de categoria 1, il veti castiga daca nimeriti toate cele 5 numere (principale) plus numarul suplimentar (bonus, cel de la 0 la 9). De mai multe ori s-a intamplat ca valoarea acestui premiu sa fie de peste 22.000.000 euro!

Valoarea premiului de categoria 1 pentru urmatoarea extragere la loteria spaniola El Gordo este de 5.000.000 euro, iar partida va avea loc duminica 20.05.2018, dupa cum ne spune si bannerul de mai jos:

Pe langa premiul cel mare mai sunt si alte categorii de castiguri?

Da! La loteria spaniola veti castiga un premiu in bani daca nimeriti: toate cele 5 numere principale plus numarul bonus (asta e premiul cel mare despre care am vorbit pana acum); 5 numere; 4 numere plus numarul bonus; 4 numere; 3 numere plus numarul bonus; 3 numere; 2 numere plus numarul bonus; 2 numere; numarul bonus.

Deci retineti, la El Gordo castigati bani si daca ghiciti doar un singur numar, numarul-bonus, de la 0 la 9!

Unde gasesc rezultatele extragerilor El Gordo?

Daca ati jucat la El Gordo de pe siteul partenerilor nostri, atunci dupa fiecare extragere la care ati participat veti primi un email cu numerele castigatoare. Iar cand veti castiga, tot prin email primiti detalii complete despre suma castigata, precum si metodele pe care le aveti la dispozitie pentru a va primi banii.

Mai jos aveti numerele la ultima partida El Gordo:

De asemenea aici, pe acest site, veti gasi un articol cu numerele castigatoare, publicat dupa fiecare extragere.

Cat de sigur este sa cumpar bilete de loto online? Nu e vreo teapa?

Va asiguram ca este 100% sigur sa jucati online la loteria spaniola prin intermediul siteului partenerilor nostri! Firma (partenerii de care vorbeam), care achizitioneaza fizic biletele comandate online de dumneavoastra, are sediul in Marea Britanie si se ocupa cu astfel de servicii de mai mult de 10 ani! Sigur va dati seama ca o astfel de afacere nu ar fi rezistat atata timp daca nu ar fi fost 100% seriosi!

Pe siteul lor gasiti toate detaliile de contact: adresa fizica/postala a firmei (au birou chiar in inima Londrei, langa Westminster), numar de telefon, numar de fax, adresa de email si formular de contact online. Mai pot fi contactati si prin live chat.

OK! Vreau sa joc la El Gordo, cum procedez?

Simplu! Dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina si veti ajunge pe siteul partenerilor nostri. Pe acel site gasiti in partea de sus o sectiune numita “Inregistrare“, completati formularul si asta e tot. Felicitari, de-acum puteti juca si castiga la El Gordo!

Deposit Bonus

Dupa inregistrarea pe site si comandarea primei variante, veti fi introdusi si intr-un foarte ineresant program de bonusuri si recompense. Pe langa altele, programul include bilete gratuite la loteria El Gordo, bonusuri si un sistem de puncte care va permite achizitia pe puncte a variantelor la loteriile preferate. In plus, partenerii nostri organizeaza in fiecare an cel putin 4 concursuri pentru jucatori, cu trageri la sorti unde puteti castiga electronice, excursii, vouchere etc.

Sunteti deci la doar un click distanta de lumea loteriilor internationale si a castigurilor adevarate! Ce mai asteptati? Dati acum click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de El Gordo si veti avea doar de castigat!