Loto Mega Million

Destinul a jucat un rol important in viata Garinei Fearon, inca de cand a imigrat din Jamaica natala in urma cu 20 de nai, stabilindu-se in New York. Si ea crede cu tarie ca tot destinul a impins-o sa cumpere un bilet la Loto Mega Million in 16 septembrie 2010!

Loto Mega Million - Joaca Acum!

Cand am aflat ca am castigat am inceput sa sar, sa fug si sa tip in parcarea de la serviciu” a spus Garina. “Multi oameni m-au vazut sarind in sus, probabil si-au spus ca am innebunit!” mai adauga ea. “L-am sunat repede pe tata, care initial a spus ca glumesc.“.

Garina Fearon spune ca acest castig la Loto Mega Million vine intr-un moment potrivit: “Toata viata mi-am dorit o casa pentru familia noastra si o masina. Deja le aveam cand am castigat acesti bani, asa ca acum pot sa ma concentrez pe cel mai important lucru din lume pentru mine: familia mea“.

Afla ca, in ciuda faptului ca nu esti in SUA, si tu poti acum, din Romania, sa joci si sa castigi la jocul la care a castigat Garina! Premiul de categoria 1 la urmatoarea extragere este de:

Loto Mega Million - Joaca Acum!

Gasesti detalii despre cum se poate juca online din Romania la aceasta loterie pe pagina de prezentare (click aici): Loto Mega Million.