LOTERIA ITALIANA SUPERENALOTTO

Loto SuperEnalotto – scurta prezentare

Jocul de loto SuperEnalotto este organizat de compania italiana Sisal, care detine practic monopolul (oferit de stat) pe piata jocurilor tip loto din Italia.

Extragerile jocului de loto SuperEnalotto se desfasoara de 3 ori pe saptamana, in fiecare marti, joi si sambata.

Puteti cumpara (fizic) un bilet la SuperEnalotto doar daca va aflati pe teritoriul Italiei.

Din fericire de-acum nu va mai fi nevoie sa cumparati bilet de avion/autocar spre Italia pentru a putea juca la loteria SuperEnalotto, si asta pentru ca siteul nostru va ofera posibilitatea sa jucati online la loterii internationale, cum este si SuperEnalotto! Biletele pe care dumneavoastra le cumparati online vor fi cumparate si fizic de un angajat (aflat in Italia) al firmei, iar cand castigati primiti banii in contul de client deschis pe siteul lor.

Cum pot juca la loteria italiana SuperEnalotto?

Jucatorii de Super Enalotto trebuie sa aleaga 6 numere de la 1 la 90 inclusiv. Din urna se vor extrage insa 7 numere.

Premiul cel mare la Loto Italia SuperEnalotto il castigati daca ghiciti primele 6 numere extrase. Si prin “premiu mare” ne referim la o suma care a depasit uneori si 100.000.000 EURO!

Valoarea actuala a premiului de la categoria 1 la loteria italiana SuperEnalotto este de 34.500.000 euro, iar urmatoarea extragere va avea loc sambata 12.05.2018.

In afara de premiul cel mare, ce alte premii mai pot castiga la SuperEnalotto?

Pe langa premiul cel mare, la SuperEna se castiga bani si daca ghiciti 5, 4 sau 3 numere dintre cele extrase. Iar categoria a 2-a este rezervata celor care ghicesc 5 din primele 6 numere extrase plus al 7-lea numar (numar bonus, ca la jokerul de la noi).

Unde gasesc rezultatele extragerilor SuperEnalotto?

Daca ati jucat la loteria italiana SuperEnalotto prin intermediul siteului partenerilor nostri, veti primi un email (pe adresa folosita la crearea noului cont de jucator) in care gasiti numerele extrase. Iar cand castigati la SuperEna, primiti si detalii complete despre suma castigata, precum si despre modalitatile prin care puteti intra in posesia banilor.

De asemenea aici, pe acest site, veti gasi un articol cu numerele castigatoare dupa fiecare partida desfasurata.

Si oare nu o fi vreo teapa treaba asta cu bilete online?

Va asiguram ca este 100% sigur sa jucati astfel la loto SuperEnalotto! Firma care achizitioneaza fizic biletele comandate de dumneavoastra online are sediul in Cipru si se ocupa de aceste servicii de mai mult de 10 ani! Va dati seama ca o astfel de afacere n-ar fi putut rezista atata timp daca ar fi fost necinstiti; si asta pentru ca vestea ca un om isi pierde banii circula foarte repede, iar o cautare pe Google cu astfel de rezultate negative practic i-ar inchide imediat pe tzepari!

Pe siteul lor gasiti toate detaliile de contact: adresa firmei, numar de fax, adresa de email si formular de contact online. Ii puteti contacta si direct prin optiunea de live chat.

Bine, m-ati convins, cum fac sa joc si eu la loteria italiana SuperEnalotto?

E simplu, trebuie doar sa dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina si veti ajunge pe siteul partenerilor nostri, chiar pe pagina dedicata acestei loterii. Sub biletele (pe care le puteti completa daca deja stiti cum se procedeaza) care apar in prima parte a paginii, urmeaza o prezentare a loteriei, a modalitatii de extragere si a categoriilor de premiere.

joaca la superenalotto online pe loterii.org

Dupa inregistrarea pe site veti intra intr-un program de recompense si bonusuri foarte atractiv. Vom mentiona doar cateva beneficii: bonus de 100% pentru prima depunere (da, e atat de simplu, depuneti doar 39 euro si jucati cu ~80 euro!); diverse premii (gadgeturi, bilete, bonusuri), bonus cu ocazia zilei de nastere… Am spus ca mentionam doar cateva. Sunt mai multe, va lasam sa le descoperiti pe siteul lor…

Sunteti deci doar la un click distanta de o lume a castigurilor adevarate! Nu mai asteptati, dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de loto SuperEnalotto si veti avea doar de castigat!