Loto Germania

Loto Germania – scurta prezentare

Extragerile jocului Lotto 6 aus 49 (denumirea oficiala, insa noi vom folosi Loto Germania sau 6/49 Germania) se desfasoara in fiecare miercuri si sambata.

loto germaniaIn mod normal, doar daca esti in Germania poti participa la aceasta loterie. Din fericire, loterii.org va faciliteaza acum cumpararea de bilete la acest joc de loto nemtesc. Nu mai trebuie deci sa luati primul avion sau autocar spre Germania pentru a juca la 6/49, pentru ca vine Germania la voi! Loto Germania, mai exact.

Cum pot juca la loteria germana 6/49?

Modalitatea de participare la Loto Germania este similara cu cea de la celelalte jocuri 6/49. Trebuie sa alegeti 6 numere de la 1 la 49, apoi un numar bonus de la 0 la 9 inclusiv.

Premiul cel mare la 6/49 nemtesc il castigati ghicind toate cele 6 numere principale extrase. Iar cel mai mic premiu ce poate fi castigat este atribuit celor care ghicesc 2 numere principale + numarul bonus. Premiul minim garantat pentru extragerile Lotto 6 aus 49 de miercuri este de 1 milion de euro, iar pentru cele de sambata – de 2 milioane euro.

Valoarea actuala a premiului de categoria 1 de la Loto Germania este de 3.000.000 euro, iar urmatoarea extragere va avea loc sambata 12.05.2018.

Cat de sigur e?

Va asiguram ca participarea la aceasta loterie, ca si la celelalte jocuri loto online, folosind serviciile partenerilor nostri este 100% sigura! Plata castigurilor este garantata, iar calitatea serviciilor este ireprosabila.

Vreau si eu sa joc la Loto Germania, cum procedez?

Nimic mai simplu: la pagina dedicata acestei loterii nemtesti veti ajunge cu click pe oricare din imaginile articolului.