Loto Europa EuroMillions

Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate jocuri de loto prezente pe siteul nostru este Loto Europa EuroMillions!

Loto Europa EuroMillions - Jucati Acum!

Cu extrageri de doua ori pe saptamana si cu un premiu la categoria 1 care depaseste 14-15 milioane de euro (minim!), cu reporturi care au ajuns nu o data la 185 milioane euro, e usor de inteles de ce acest joc este preferat de vizitatorii care isi incearca norocul jucand online din Romania la loterii internationale!

Mai jos gasiti o parte dintr-un interviu cu castigatori din Marea Britanie (tot acolo au sediul si partenerii nostri). John si Susan Denston au castigat 3.314.251 lire sterline!

John: “Inca nu mi-am revenit, cred ca trebuie sa mai treaca ceva timp…”

Reporter: “Intotdeauna e momentul potrivit sa castigi 3.3 milioane lire, insa s-ar parea ca acesti bani vin numai bine. Tu, John, ai fost dat in somaj, iar Susan avea ceva probleme de sanatate…”

Susan: “Banii vin foarte bine si nu numai pentru noi, ci si pentru familia noastra! Acesti bani vor ajuta multi oameni, ii vor face fericiti!”

Reporter: “John, ce-o sa-i cumperi lui Susan?”

Susan: “Vreau o rulota mica!”

John: “Poftim, raspuns direct de la sursa!”

Susan: “Dar tu ce ti-ai dori?”

John: “Un BMW X5!”

Susan: “Uite inca un raspuns direct de la sursa!”

John: “Pentru fiecare extragere cumpar de obicei 2 variante, si las calculatorul sa aleaga (quick-pick). Cand premiul creste, cumpar cate 4 variante. Nu stiu de ce, dar vineri am cumparat 5, si tocmai ultima varianta a fost cea norocoasa!”

Susan: “Te iubesc!”

John: “Mai mult decat inainte?”

Susan: “O, nu!”

Scurt film cu castigatorii gasiti aici.

Iar daca acum va ganditi ca altii sunt norocosi si ca noi in Romania nu putem juca decat la o singura loterie, sigur va intereseaza ce urmeaza! Pentru ca veti afla cum puteti juca online din Romania la Loto Europa EuroMillions! Mai jos vedeti premiul pus in joc la categoria 1 si data urmatoarei extrageri (data la care ati putea castiga acel premiu adica):

Loto Europa EuroMillions - Jucati Acum!

Si v-am pregatit o pagina de prezentare a acestui popular joc de loto, de unde sa aflati exact ce trebuie sa faceti ca sa puteti juca. Cititi tot, nu e mult si nici complicat, dati click aici: Loto Europa EuroMillions.