LOTO BRAZILIA MEGA SENA

Loto Mega Sena Brazilia – scurta prezentare

Loteria braziliana Mega Sena este cel mai cunoscut joc de loto din Brazilia. Banca Federala Caixa Economica este organizatorul acestei loterii.

Extragerile la loto Mega Sena se desfasoara de 2 ori pe saptamana, in fiecare miercuri si sambata.

loto brazilia online

Dar asta nu inseamna ca dumneavoastra trebuie sa va pregatiti bagaje si sa va luati bilet de avion spre America de Sud pentru a putea juca la loteria Mega Sena! Siteul nostru www.loterii.org va ofera posibilitatea sa jucati online la Mega Sena! Biletele pe care dumneavoastra le comandati online vor fi cumparate si fizic de un angajat (aflat in Brazilia) al firmei de pe al carei site faceti achizitia. Cand castigati, banii ii veti primi in contul de client deschis pe acelasi site.

Cum se poate juca la loteria braziliana Mega Sena?

Jucatorii de Mega Sena trebuie sa isi aleaga 6 numere de la 1 la 60 inclusiv. Premiul cel mare il castigati cand prindeti toate cele 6 numere extrase din urna.

Premiul la categoria 1 pentru urmatoarea extragere loto Mega Sena este de 13.990.000 dolari, iar partida va avea loc sambata 12.05.2018.

loto online mega sena brazilia

Si daca nu castig premiul cel mare, ce alte categorii de castig mai sunt?

Pe langa categoria 1, cu 6 numere din 6, la loteria braziliana Mega Sena mai castigati bani si daca prindeti 5 sau 4 numere din cele extrase.

Unde gasesc rezultatele extragerilor Mega Sena?

Daca ati jucat la loteria Mega Sena prin intermediul siteului partenerilor nostri, atunci dupa fiecare extragere la care ati participat veti primi un email cu numerele castigatoare. Iar cand castigati, tot prin email primiti detalii complete despre suma castigata si despre modalitatile prin care puteti intra in posesia banilor.

De asemenea, aici pe acest site veti gasi un articol cu numerele castigatoare, articol ce va fi publicat dupa fiecare partida.

Cat de sigur e sa cumpar bilete de loto online? N-as vrea sa iau teapa!

Va asiguram ca este 100% sigur sa jucati online la aceasta loterie braziliana prin intermediul siteului partenerilor nostri! Firma (partenerii despre care vorbim) are sediul in Cipru si se ocupa de aceste servicii de achizitie de bilete de mai mult de 10 ani! Va dati seama ca n-ar fi rezistat pana acum daca nu erau 100% seriosi!

De altfel, pe siteul lor gasiti toate detaliile de contact: adresa firmei , numar de fax, adresa de email si formular de contact online. Si mai pot fi contactati si prin live chat.

OK! Vreau sa joc la Mega Sena! Cum procedez?

Nimic mai simplu! Trebuie doar sa dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina. Veti ajunge astfel pe siteul partenerilor nostri, direct pe pagina dedicata acestui joc de loto din Brazilia. Iar sub biletele care abia asteapta sa fie completate veti gasi mai multe detalii despre loterii, despre desfasurarea extragerilor si categoriile de premii.

mega sena

Dupa inregistrarea pe site veti fi inclusi automat intr-un program de bonusuri si recompense foarte atractiv. Printre altele, programul include bonus de 100% pentru prima depunere, concursuri (cu premii in gadgeturi, bilete gratuite etc) si surprize pe care va lasam sa le descoperiti singuri…

Sunteti deci la doar un click distanta de lumea fantastica a acestor loterii internationale si a castigurilor adevarate! Mai stati pe ganduri mult? Dati acum click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de Mega Sena si veti avea doar de castigat!