LOTERIA POWERBALL AUSTRALIA

Loto Powerball Australia – scurta prezentare

Jocul de loto Powerball Australia este organizat de compania Tattersall’s, iar extragerile se desfasoara o singura data pe saptamana, in fiecare zi de joi.

Deposit Bonus

Puteti cumpara un bilet (fizic) la Oz Powerball (Oz fiind o porecla pentru Australia) numai daca sunteti in Oz… pardon, in Australia.

Insa nu va grabiti sa va faceti bagajele si sa cumparati bilet de avion spre continentul australian, pentru ca siteul nostru www.loterii.org va ofera acum posibilitatea sa jucati online la Powerball Australia! Biletele pe care dumneavoastra le comandati online vor fi apoi cumparate fizic de un angajat al firmei (aflat in Australia) pe siteul careia faceti achizitia, iar cand castigati primiti banii in contul de client deschis pe acelasi site.

Cum pot juca la loteria australiana Powerball?

Jucatorii la loto Powerball Australia trebuie sa-si aleaga in total 7 numere. Primele 5 separat, de la 1 la 40 inclusiv, iar al 7-lea numar, independent de celelalte, de la 1 la 20. Acest numar, al 7-lea, este numit si numar powerball. Sistemul este asemanator cu cel folosit la varianta americana a jocului, varianta disponibila de asemenea pe acest site.

Din 2 urne se vor extrage numerele castigatoare. Din prima se extrag primele 6, iar dintr-o urna separata al 7-lea. Iar premiul cel mare il castigati nimerind toate cele 7 numere extrase.

Pana acum, cele mai mari premii la loto Powerball Australia au fost de 80.000.000 de dolari, 58.000.000 dolari si 55.000.000 dolari.

Valoarea actuala a premiului de categoria 1 la Oz Powerball este de 14.920.000 dolari, iar urmatoarea extragere va avea loc joi 17.05.2018, dupa cum ne spune si bannerul de mai jos:

Ce alte categorii de castig mai exista la Powerball-ul australian?

Pe langa categoria 1, cea a premiului cel mare, la loteria Powerball Australia veti castiga bani si cand nimeriti: cele 6 numere din prima urna; 5 numere din prima urna; 4 numere plus numarul powerball (cel din a 2-a urna); 3 numere plus powerball; 4 numere; 2 numere plus powerball; 3 numere.

Si unde gasesc rezultatele extragerilor Oz Powerball?

Daca ati jucat la loteria australiana Powerball prin intermediul siteului partenerilor nostri, dupa fiecare extragere la care ati participat veti primi un email cu numerele castigatoare. Iar cand castigati la Powerball Australia, tot prin email primiti si detalii despre suma castigata, precum si despre modalitatile pe care le aveti la dispozitie pentru a primi banii.

Numerele de la ultima extragere loto Oz Powerball le gasiti mai jos:

De asemenea, aici pe acest site veti gasi un articol cu numerele castigatoare, publicat dupa fiecare extragere.

Cum sa cumpar bilete la loto online? Nu e o teapa?

Va asiguram ca este 100% sigur sa jucati online la Powerball Australia de pe siteul partenerilor nostri! Si asta pentru ca firma (care achizitioneaza practic biletele comandate online de dumneavoastra) are sediul in Marea Britanie si se ocupa de aceste servicii de mai mult de 10 ani! Va dati seama ca nu ar fi rezistat atata timp daca nu ar fi fost 100% seriosi.

De altfel, pe siteul lor gasiti toate detaliile de contact: adresa fizica/postala a firmei (au birou chiar in centrul Londrei, langa Westminster), numar de telefon, de fax, adresa de email, formular de contact online. Ii puteti contacta si direct prin optiunea de live chat.

OK! Vreau sa joc la Powerball Australia, cum procedez?

Simplu! Trebuie doar sa dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina si veti ajunge pe siteul partenerilor nostri. Pe acel site gasiti in partea de sus o sectiune numita “Inregistrare“. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de inregistrare, iar apoi veti putea juca si castiga la loteria australiana Powerball!

Deposit Bonus

Dupa ce va inregistrati pe site si plasati prima comanda, intrati intr-un program de recompense si bonusuri foarte interesante. Pe langa alte lucruri pe care le veti descoperi dumneavoastra, programul include bilete gratuite la Loto Powerball Australia, bonusuri si un sistem de puncte care va permite achizitia pe puncte a variantelor de joc. In plus, in fiecare an se organizeaza cel putin 4 concursuri pentru jucatori, cu trageri la sorti unde se castiga electronice, excursii, vouchere etc.

Deci sunteti doar la un click distanta de lumea loteriilor internationale si a castigurilor adevarate! Nu ezitati, dati acum click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de loto Powerball Australia si veti avea doar de castigat!