LOTERIA OZ LOTTO AUSTRALIA

Loto Oz Lotto Australia – scurta prezentare

Extragerile jocului de loto Oz Lotto au loc o singura data pe saptamana, in ziua de marti.

Deposit Bonus

Compania Tattersall’s este cea care administreaza acest joc de noroc.

Bilete la Oz Lotto pot fi cumparate din Australia.

Insa www.loterii.org va aduce acum posibilitatea de a juca online din Romania la loteria australiana Oz Lotto, asa ca nu mai este nevoie sa va pregatiti bagajele si sa va cumparati bilet de avion! Variantele vor fi comandate online de dumneavoastra, apoi cumparate si fizic de un angajat (aflat in Australia) al firmei de pe siteul careia faceti achizitia. Iar cand castigati, primiti banii in contul de client deschis pe acel site.

Cum pot juca la loteria Oz Lotto Australia?

Jucatorii de Oz Lotto trebuie sa-si aleaga 7 numere de la 1 la 45 inclusiv. Din urna vor fi extrase insa nu 7, ci 9 numere! Primele 7 sunt numere principale, iar ultimele 2 extrase sunt numere suplimentare.

Premiul de categoria 1 il obtineti cand nimeriti toate cele 7 numere principale extrase. Cel mai mare castig de pana acum la loteria australiana Oz Lotto a fost de 106.000.000 dolari, impartit intre 2 norocosi!

Valoarea premiului de categoria 1 pentru urmatoarea extragere Oz Lotto este de 11.241.000 dolari, iar partida va avea loc marti 08.05.2018, dupa cum ne spune si bannerul de mai jos:

Ce alte premii mai pot castiga, in afara de categoria 1?

Pe langa premiul cel mare, la loteria australiana OzLotto veti castiga bani si daca nimeriti: 6 numere principale plus 1 numar suplimentar; 6 numere; 5 numere plus 1 numar suplimentar; 5 numere; 4 numere; 3 numere plus 1 numar suplimentar. Dupa cum vedeti, multe categorii, deci multe sanse de castig pentru dumneavoastra!

Unde gasesc rezultatele extragerilor Oz Lotto?

Daca ati jucat la Oz Lotto Australia de pe siteul partenerilor nostri, atunci dupa fiecare extragere la care ati participat veti primi un email cu numerele castigatoare. Iar cand castigati, tot prin email veti primi detalii complete despre suma castigata, precum si despre modalitatile in care puteti intra in posesia banilor.

Mai jos aveti numerele la ultima partida Oz Lotto:

De asemenea veti gasi aici, pe acest site, un articol cu numerele castigatoare, articol publicat dupa fiecare extragere.

Si cat de sigur este sa iau bilete la loto online? Daca e teapa?

Va asiguram ca este 100% sigur sa jucati online la Oz Lotto Australia prin siteul partenerilor nostri! Firma (partenerii despre care va vorbeam), care achizitioneaza fizic biletele comandate online de dumneavoastra, are sediul in Marea Britanie si o experienta in domeniu de peste 10 ani! Sigur va dati seama ca o astfel de afacere n-ar fi rezistat atata timp daca nu se dovedeau 100% seriosi!

Pe siteul lor gasiti si toate detaliile de contact: adresa fizica/postala a firmei (au birou in centrul Londrei, langa Westminster), numar de telefon, numar de fax, adresa de email, formular de contact online. Pot fi contactati si prin live chat.

Bine, vreau sa joc la Oz Lotto! Cum procedez?

Simplu! Dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina si veti ajunge pe siteul partenerilor nostri. Pe acel site, in partea de┬ásus gasiti o sectiune numita “Inregistrare“, completati formularul si gata. Felicitari, de-acum puteti juca si castiga la OzLotto!

Deposit Bonus

Partenerii nostri v-au pregatit un program foarte atractiv de bonusuri si recompense. Astfel, dupa inscrierea pe site si comandarea primei variante, veti intra intr-un program ce include bilete gratuite la loteria australiana Oz Lotto, bonusuri si un sistem de puncte care va permite achizitia pe puncte a variantelor la loteriile preferate. De asemenea, partenerii nostri organizeaza in fiecare an cel putin 4 concursuri pentru jucatori, cu trageri la sorti unde se castiga electronice, excursii, vouchere etc.

Asadar sunteti foarte aproape, la un click distanta, de lumea loteriilor internationale si a castigurilor adevarate! Nu mai asteptati, dati acum click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de Oz Lotto si veti avea doar de castigat!