LOTERIA UK LOTTO MAREA BRITANIE

Loto UK Lotto Anglia – scurta prezentare

Extragerile jocului de loto UK Lotto se desfasoara de 2 ori pe saptamana, miercuri si sambata.

Organizatorii oficiali ai acestui joc de loto din Marea Britanie (cu denumirea originala UK Lottery) sunt grupul britanic Camelot.

Puteti cumpara si fizic un bilet la loteria britanica UK Lotto daca sunteti in Marea Britanie.

jucati online la loto anglia uk lotto

Insa siteul nostru www.loterii.org va ofera acum o varianta mai comoda: jucati online din Romania la UK Lotto! Biletele pe care dumneavoastra le comandati online vor fi cumparate si fizic de un angajat al firmei (aflat in Marea Britanie), iar cand castigati, veti primi banii in contul de client deschis pe siteul lor.

Cum pot juca la loteria britanica UK Lotto?

Jucatorii de UK Lotto trebuie sa isi aleaga 6 numere de la 1 la 59 inclusiv (pana la partida din 10.10.2015 setul de numere era 1-49). Din urna vor fi insa extrase nu 6, ci 7 numere! Primele 6 sunt numerele principale, iar al 7-lea este numarul bonus.

Premiul de categoria 1 la UK Lottery il castigati daca ghiciti toate cele 6 numere principale. Cele mai mari premii acordate pana acum la UK Lotto au fost de 42.000.000 lire sterline si de 25.000.000 de lire sterline, iar reporturile ajung frecvent peste 4-5 milioane de lire.

Valoarea actuala a premiului la categoria 1 la loteria Angliei UK Lotto este de 1.800.000 lire sterline, iar urmatoarea extragere va avea loc miercuri 16.05.2018.

uk lotto

Se castiga si cu mai putine numere nimerite?

Bineinteles ca da! La UK Lotto puteti castiga bani, pe langa premiul cel mare (cu 6 numere principale), si daca nimeriti 5, 4 sau chiar 3 numere dintre cele extrase. Mai exista inca o categorie, in care va incadrati daca prindeti 5 numere principale + numarul bonus, iar premiul este mai mare decat daca prindeti doar 5 numere si atat.

Unde gasesc rezultatele extragerilor UK Lotto?

Daca ati jucat la UK Lotto prin siteul partenerilor nostri, dupa fiecare extragere la care ati participat veti primi un email cu numerele castigatoare. Iar cand sunteti si castigator, veti primi detalii complete despre suma castigata si despre cum veti intra in posesia ei.

De asemenea, aici pe acest site veti gasi dupa fiecare extragere un articol cu numerele castigatoare.

Cat de sigur e sa cumpar bilete online? Daca e teapa?

Va asiguram ca este 100% sigur sa jucati online la UK Lotto! Firma care practic achizitioneaza biletele comandate online de dumneavoastra are sediul in Cipru si se ocupa de acest lucru de mai mult de 10 ani! Va dati seama ca o astfel de afacere nu ar fi rezistat daca trageau tzepe si nu erau seriosi.

Pe siteul lor gasiti toate detaliile de contact: adresa fizica/postala a firmei, numar de fax, adresa de email si formular de contact online. Pot fi contactati si prin optiunea de live chat.

OK! Vreau sa joc si eu la UK Lottery! Cum fac?

Nimic mai simplu, dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina pentru a ajunge pe siteul partenerilor nostri. Veti accesa exact pagina dedicata UK Lottery. Sub biletele virtuale (care abia asteapta sa fie completate) gasiti mai multe informatii despre acest joc de loto, modul de desfasurare al extragerii si categoriile de premiere.

loto anglia

Dupa inregistrarea pe site veti intra intr-un foarte interesant program de recompense si bonusuri. Mentionam doar cateva: bonus de 100% pentru prima depunere, concursuri cu diverse premii (gadgeturi, bilete, etc) si bonusuri speciale (cum ar fi cel pentru ziua de nastere).

Sunteti deci la doar un click distanta de lumea loteriilor internationale si a castigurilor adevarate! Nu mai asteptati, dati acum click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de UK Lotto si veti avea doar de castigat!