LOTERIA LA PRIMITIVA SPANIA

Extragerile jocului de loto La Primitiva se desfasoara de 2 ori pe saptamana, in zilele de joi si sambata.

Organizatorii acestei loterii sunt Loterias y Apuestas del Estado, comisia spaniola insarcinata cu acreditarea jocurilor de noroc.
Loto La Primitiva Spania pe loterii.org
Un bilet fizic la loteria La Primitiva se poate cumpara doar din Spania.

Nu va grabiti totusi sa rezervati bilet spre Spania. Acum se poate rezolva si mult mai simplu, pentru ca siteul nostru www.loterii.org va ofera posibilitatea de a juca online la loto La Primitiva Spania. Comandati online numerele dorite, iar un angajat al firmei, aflat in Spania, va cumpara si fizic variantele jucate de dvs. Iar atunci cand castigati veti primi banii, in prima faza, in contul de client deschis pe siteul firmei.

Cum pot juca la loteria La Primitiva?

E simplu, jucatorii de La Primitiva trebuie sa-si aleaga 6 numere, de la 1 la 49 inclusiv.

Din urna vor fi extrase insa nu 6, ci 7 numere. Primele 6 sunt numerele principale, iar al ultimul e numar suplimentar. Iar dintr-o urna separata va fi extras un numar de la 0 la 9 inclusiv. Acest numar poarta denumirea de Reintegro. Un numar Reintegro veti gasi si pe variantele jucate de dvs. Il veti primi in termen de o zi dupa ce numerele dvs. au fost depuse si fizic in Spania, la un terminal autorizat. Acest numar se aloca la intamplare, jucatorii neavand posibilitatea de a-l alege.

Premiul cel mare al loteriei La Primitiva il veti castiga daca nimeriti toate cele 6 numere principale extrase plus numarul reintegro.

Valoarea premiului de categoria 1 pentru urmatoarea partida La Primitiva este de 31.000.000 euro, iar extragerea va avea loc joi 17.05.2018, dupa cum vedem si in bannerul de mai jos:

Mai sunt si alte premii de castigat, pe langa premiul cel mare?

Da! La aceasta loterie spaniola veti castiga un premiu in bani daca nimeriti: cele 6 numere principale plus numarul reintegro (premiul cel mare); 6 numere; 5 numere plus numarul suplimentar; 5 numere; 4 numere; 3 numere; doar numarul reintegro.

De retinut deci, La Primitiva ofera premii si jucatorilor care nimeresc doar un singur numar.

Unde gasesc rezultatele extragerilor La Primitiva?

Daca ati participat la aceasta loterie de pe siteul partenerilor nostri, atunci dupa fiecare extragere la care ati jucat veti primi un email cu numerele castigatoare. Iar cand veti castiga, tot prin email primiti detalii complete despre suma castigata, precum si despre modalitatile prin care va puteti cere banii.

Iata mai jos numerele la ultima partida La Primitiva:

De asemenea si aici pe loterii.org publicam un articol cu numerele castigatoare, dupa fiecare extragere.

Cat de sigur e sa achizitionez bilete la loto online? Nu e teapa?

Este 100% sigur sa jucati online la loto, inclusiv la loteria spaniola La Primitiva prin intermediul siteului partenerilor nostri! Firma (adica respectivii parteneri) care achizitioneaza bilete in numele dumneavoastra are un sediu in Marea Britanie si presteaza astfel de servicii de aproape 15 ani. Si trebuie sa fiti de acord ca n-ar fi reusit sa ajunga la 15 ani de activitate decat dovedindu-se 100% seriosi!

De altfel, pe siteul lor gasiti toate detaliile de contact: adresa fizica/postala a firmei (au un birou chiar in centrul Londrei, langa Westminster), numar de telefon, adresa de email si formular de contact. Ii mai puteti contacta si prin chat online.

OK! Vreau sa joc si eu, cum procedez?

E simplu! Dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina si veti ajunge pe siteul partenerilor nostri. Acolo veti gasi in partea dreapta sus un buton verde pe care scrie Inregistrati-va. Dupa ce completati acest pas si permiteti-ne sa va felicitam, pentru ca de acum puteti juca si castiga la loteria La Primitiva!

Dupa ce va inregistrati pe site si comandati primele dvs. numere, veti fi introdusi intr-un sistem de bonusuri si recompense foarte atractive. Merita mentionate biletele gratuite la jocul La Primitiva, bonusurile si un sistem de puncte ce permite achizitia pe puncte a numerelor la loteriile preferate. In plus, partenerii nostri organizeaza des concursuri pentru jucatori si trageri la sorti unde puteti castiga premii in bani, electronice, excursii, vouchere etc.

Deposit Bonus

Sunteti asadar la doar un click distanta de aceasta lume a loteriilor internationale si a premiilor uriase! Ce mai asteptati? Dati click acum pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de La Primitiva si veti avea doar de castigat!