LOTERIA EUROMILLIONS

Loto EuroMillions – scurta prezentare

euromillionsExtragerile jocului de loto EuroMillions au loc de 2 ori pe saptamana, marti si vineri seara, in Paris.

Organizatorii acestei loterii europene sunt companiile (cu respectivele state actionari partiali sau unici) care administreaza jocurile de loto oficiale din: Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia, Elvetia, Franta, Spania, Marea Britanie. Deci practic ati putea cumpara un bilet doar daca sunteti in una din tarile mai sus mentionate…

euromillionsDin fericire de-acum nu mai trebuie sa calatoriti peste mari si tari pentru a juca la euroloterie! Siteul nostru www.loterii.org va aduce sansa castigurilor de zeci/sute de milioane de euro mai aproape; puteti juca online la EuroMillions. Biletele pe care dumneavoastra le jucati online vor fi cumparate si fizic de catre un angajat al firmei din Marea Britanie, iar cand veti castiga primiti banii in contul de client pe care il deschideti pe siteul lor!

Cum pot juca la loteria europeana EuroMillions?

Jucatorii trebuie sa-si aleaga 5 numere principale, care pot fi de la 1 la 50 inclusiv, plus inca 2 numere (lucky stars=stele norocoase) de la 1 la 11 inclusiv.

Premiul cel mare la loteria Euro Millions il castigati daca ghiciti toate numerele extrase. Si prin “premiu mare” chiar ne referim la un premiu MARE! Si asta pentru ca la categoria 1 premiul pleaca de la 17.000.000 de euro, asta este minimul, si poate ajunge chiar la 190.000.000 de euro daca se inregistreaza report!

Valoarea actuala a premiului de la categoria 1 a jocului de loto EuroMillions este de 25.000.000 euro, iar urmatoarea extragere va avea loc marti 15.05.2018:

Daca premiul cel mare nu-l prind, pot castiga la EuroMillions si cu mai putine numere ghicite?

Bineinteles! La EuroMillions nu castiga doar 1-2 persoane, ci de 2 ori pe saptamana exista in total milioane de variante care aduc posesorilor castiguri! Astfel, va veti bucura de bani castigati la EuroMillions daca ghiciti pe o singura varianta oricare din combinatiile formate dintre 2, 3, 4 sau 5 numere principale si 0, 1 sau 2 numere-stele-norocoase. Da, ati citit bine, la Euro Millions puteti castiga un premiu chiar si cu numai 2 numere ghicite.

Unde gasesc rezultatele extragerilor EuroMillions?

Daca ati jucat la loto Euro Millions prin siteul partenerilor nostri, veti primi un email (pe adresa furnizata la inregistrarea contului de jucator) in care gasiti numerele extrase, iar daca ati si castigat veti primi bineinteles detalii despre suma castigata si variantele pe care le aveti disponibile pentru a primi banii.

Si aici, pe acest site, veti gasi dupa extrageri articole cu numerele castigatoare la EuroMillions!

Cat de sigur e? Nu as vrea sa iau vreo teapa!

Este 100% sigur sa jucati astfel la EuroMillions! Firma care achizitioneaza practic biletele comandate de dumneavoastra are sediul in Cipru si se ocupa de acest lucru de mai bine de 10 ani! Va dati seama ca nu ar fi rezistat o astfel de afacere daca nu ar fi fost 100% corecta, pentru ca vestea ca un om si-a pierdut banii circula foarte repede, iar o cautare pe Google cu rezultate nesatisfacatoare practic i-ar inchide imediat pe tzepari.

Pe siteul lor gasiti toate detaliile de contact: adresa fizica/postala a firmei, numar de telefon, de fax, adresa de email si formular de contact online.

M-ati convins, vreau si eu sa joc la loteria Euro Millions! Cum fac?

E simplu, dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina pentru a ajunge pe siteul partenerilor nostri.

Va mai spunem doar ca odata cu inregistrarea pe site si plasarea primei comenzi, veti intra intr-un program de recompense si bonusuri foarte generoase. Programul include, printre altele, bonusuri la adaugarea de fonduri (100% bonus la prima depunere!), diferite alte bonusuri pentru jucatori, in functie de cat de mult joaca acestia bucurandu-se de beneficii, reduceri si cadouri.

Asadar sunteti la doar un click distanta de o lume a castigurilor! Ce mai asteptati? Dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de EuroMillions si veti avea doar de castigat!