Loteria euromilioanelor

Sub denumirea “Loteria euromilioanelor” se ascunde de fapt loteria europeana EuroMillions. Dar pentru unii se poate ca si acest nume, mai cunoscut, sa fie un mister.

Exista cateva sute de romani care joaca online la aceasta loterie. Si vorbim de o loterie reala, organizata in Europa de Vest. In cele 9 tari participante acest joc este cel mai cunoscut joc tip loto, si cel mai jucat!

Din pacate Romania nu face parte din lista selecta a tarilor care ofera cetatenilor lor posibilitatea de a cumpara fizic bilete la Loteria Euromilioanelor! Bilete de hartie (fizice/imprimate etc) se pot cumpara doar din Belgia, Spania, Franta, Irlanda, Luxemburg, Austria, Portugalia, Marea Britanie si Elvetia.

Nu va descurajati totusi! Acum exista o solutie: noi va oferim sansa de a juca si de a castiga la aceasta loterie! Veti cumpara bilete online, dar castigurile vor fi cat se poate de reale!

Mai jos puteti vedea premiul de la categoria 1 pentru urmatoarea extragere:

Jucati Online la EuroMillions!

Si ganditi-va ca sunt 13 categorii de castiguri, deci aveti multe sanse sa castigati!

Am pregatit o pagina de prezentare de unde veti afla tot ce trebuie sa stiti pentru a juca si a castiga! Cititi-o acum, dati click aici: Loteria euromilioanelor.