EuroMillions in Romania

Cand vom putea juca EuroMillions in Romania? Cand vom putea merge la o agentie si sa bifam noi pe hartie numerele norocoase?

EuroMillions in Romania - Jucati Online pentru Premii de pana la 185 Milioane Euro!

La aceste intrebari raspunsul este “Nu in viitorul apropiat”. Iar prin “apropiat” sa intelegem cel putin 2 ani. Pentru ca de-abia in 2013 se preconizeaza ca Romania va incepe sa foloseasca oficial moneda euro ca mijloc de plata. Da, stim ca deja toate au preturi in euro, dar de exemplu la un magazin nu poti merge sa cumperi pe euro direct, sau la un dealer de masini. Toate se “traduc” inca in lei, roni, spuneti-le cum doriti.

Si totusi avem si o veste buna pentru dumneavoastra: chiar daca mai trebuie sa asteptam pana sa jucam fizic la EuroMillions in Romania, siteul nostru www.loterii.org va ofera acum sansa de a fi printre primii romani care sa joace online la EuroMillions! Asa e, inca nu stie multa lume ca se poate juca si online. Mecanismul e urmatorul:

Intrati pe siteul partenerilor nostri, va inregistrati si plasati comanda. Ei (partenerii) au angajati care primesc comanda dumneavoastra si merg personal la un ghiseu din Marea Britanie de unde pot cumpara bilete cu numerele dumneavoastra (jucate online).

La urmatoarea extragere premiul la categoria 1 va fi acesta:

EuroMillions in Romania - Castigati pana la 185 Milioane Euro!

Profitati acum, fiti printre primii jucatori de EuroMillions in Romania! Detalii complete despre cum puteti juca gasiti cu un click pe pagina de prezentare (click aici): EuroMillions.