Eurojackpot

Extragerile jocului de loto Eurojackpot au loc 1 singura data pe saptamana, in seara zilei de vineri si se desfasoara la Helsinki.

Prima partida Eurojackpot a fost cea din 23.03.2012.

Organizatoarele acestei loterii europene sunt companiile care sunt acreditate sa administreze jocurile de loto oficiale din urmatoarele tari: Germania, Olanda, Suedia, Italia, Danemarca, Islanda, Estonia, Finlanda si Norvegia. Practic deci, v-ati putea cumpara un bilet la acest joc doar daca sunteti in vreuna din tarile tocmai enumerate.

Sigur va veti bucura sa aflati ca de-acum nu mai trebuie sa calatoriti mii de kilometri pentru a putea juca la Euro Jackpot. Asta pentru ca siteul nostru va aduce sansa castigurilor de zeci de milioane de euro la doar cateva clickuri distanta! Puteti deci juca online la Eurojackpot, iar variantele pe care le jucati dumneavoastra pe net vor fi apoi transmise unui angajat al firmei cu care colaboram noi. Cand castigati, banii ii primiti in contul de client deschis pe siteul lor.

Cum pot juca la loteria europeana Eurojackpot?

Jucatorii isi aleg mai intai 5 numere de la 1 la 50, urmate de alte 2 numere care pot fi de la 1 la 10.

Premiul cel mare la loteria Eurojackpot il castigati ghicind toate cele 7 numere extrase. La cat. 1 premiul pleaca de la un minim de 10.000.000 de euro si poate ajunge pana la maxim 90.000.000 de euro!

Valoarea actuala a premiului de categoria 1 a jocului de loto Eurojackpot este de 78.000.000 euro, iar urmatoarea partida se va desfasura vineri 18.05.2018.

Sa zicem ca nu castig chiar premiul cel mare; pot castiga si cu mai putine numere ghicite?

Sigur ca da! Loteria Eurojackpot este in asa fel conceputa incat sa dea sansa unor castiguri consistente pentru cat mai multi jucatori. Astfel, va puteti bucura de un premiu la Eurojackpot daca nimeriti cel putin o parte din numerele extrase. Trebuie doar sa ghiciti, pe aceeasi varianta fireste, numere extrase in oricare din urmatoarele combinatii de numere principale (cele de la 1 la 50) si cele suplimentare (de la 1 la 8): 5+2, 5+1, 5, 4+2, 4+1, 4, 3+2, 3+1, 3, 2+2, 2+1 sau 1+2.

Unde gasesc rezultatele partidelor Eurojackpot?

Daca ati participat la o extragere Eurojackpot jucand pe siteul partenerilor nostri, atunci dupa partida veti primi un email in care gasiti numerele castigatoare, iar daca ati castigat si un premiu, veti primi detalii despre suma castigata, precum si despre modalitatile prin care puteti intra in posesia banilor.

De asemenea, aici pe loterii.org veti gasi dupa extrageri articol cu numerele castigatoare la Eurojackpot.

E sigur? Am auzit de tot felul de tepe…

Va asiguram ca este 100% sa jucati la Eurojackpot prin intermediul partenerilor nostri! Firma care practic achizitioneaza  biletele pe care le comandati dumneavoastra are sediul in Cipru si se ocupa de acest lucru de mai bine de 10 ani! O astfel de afacere nu ar fi putut rezista atata timp decat fiind 100% corecta si de incredere.

OK! Cum fac sa joc la Eurojackpot?

Simplu! Trebuie doar sa dati click pe oricare din bannerele de pe aceasta pagina si veti ajunge chiar pe pagina dedicata acestei loterii europene. Mai jos de biletele care abia asteapta sa fie completate, gasiti mai multe informatii despre jocul de loto, modalitatea de desfasurare, categoriile de premiere si sansele de castig.

Odata cu inregistrarea pe site, dupa plasarea primei comenzi, veti intra si intr-un program foarte atractiv de recompense si bonusuri. Pentru inceput, v-ar surade un bonus de 100% din prima depunere? Mai gasiti si concursuri, premii diverse, bonusuri.

Sunteti prin urmare la doar un click distanta de o lume a castigurilor! Nu mai asteptati, dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina, inregistrati-va ca jucator nou de Eurojackpot si veti avea doar de castigat!