Concurs! Castiga un sistem home-cinema de 2.000 lire sterline sau banii cash

Concurs cu premiu sistem de 2.000 lire sterline sau contravaloarea in bani

Spot the ballIn 01.07 acest concurs s-a incheiat, urmand ca in aceasta saptamana sa fie anuntat castigatorul.

A fost anuntat castigatorul. Astfel, persoana care a ghicit pozitia mingii (la mai putin de 1 pixel fata de pozitia reala) a fost dna. B. Minakowska din Brockum, Germania. Ea a ales sa primeasca contravaloarea in bani  a premiului, adica 2.000 lire sterline.

Alti 5 jucatori au fost foarte aproape si vor primi premii de consolare: cate 10 lire sterline pentru a juca la loterii.

Puteti castiga la acest nou concurs un super-premiu: sistem home cinema format din televizor LCD cu diagonala de 101 cm sau mai mare + player blu-ray + difuzoare 5.1. Totul in valoare de 2.000 lire sterline. Sau puteti opta sa primiti contravaloarea in bani a premiului, daca asta doriti.

Participarea la acest concurs nu implica nici un efort financiar, totul este gratuit. Trebuie doar sa ghiciti unde anume se situeaza mingea de fotbal din imaginea concursului. Cel care ghiceste cat mai exact coordonatele mingii (sterse din imagine) va fi desemnat castigator in data de 25 iunie 2012. Actualizat azi 21 iunie: Concursul s-a prelungit cu inca o saptamana, pana in 1 iulie!

Pentru a participa la acest concurs dati click chiar acum pe bannerul din stanga pe care scrie “Spot the Ball”. Succes!